Om oss

Träningsstudion Nionde slog upp portarna i april 2003 och drivs idag av Eva och Björn Fridolf. Vår vision är att tillsammans med våra instruktörer driva anläggningen framåt med en familjär atmosfär där alla ska trivas och alltid känna sig varmt välkomna. 

Vi har förmånen att i ljusa, fräscha och ändamålsenliga lokaler kunna erbjuda välmående för en bättre vardag, oavsett ålder och kön, om du har tränat förut eller inte.

Vi vill hjälpa våra kunder att se friskvård och hälsa som en livsstil!

Syftet med att träna är olika, men med vårt breda utbud tror vi att det flestas önskemål kan tillgodoses.

Passträning

Vill du: Förbättra konditionen? Varva ner? Bli starkare? Bli smidigare?

Vi vågar påstå att här finns något för alla. Kom och låt dig inspireras av våra fantastiska instruktörer på våra olika pass, oavsett om du är nybörjare eller ”gammal i gamet!. Rörelseglädjen och gemenskapen får du på köpet.

​Styrketräning och konditionsträning

I gymmet erbjuder vi muskelträning och konditionsträning med utrustning från italienska Technogym –världsledande inom Wellness. Deras produkter kännetecknas av hög kvalitet, smakfull design, god funktion och användarvänlighet.

Vi rekommenderar att du bokar en styrkeinstruktion för att komma igång på bästa sätt. Instruktionen ingår naturligtvis i ditt medlemskap. Väljer du att börja med vårt PROVA-PÅ kort deponerar du en mindre summa som du har tillgodo vid köp av träningskort.​​

Skriv till oss

 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Adress

Nionde Träningsstudio

Frostavallsvägen 6

24332 Höör - Hitta oss på googlemap

Skaffar du en tag har du tillgång till gymmet mellan kl. 05.00 och 22.00 varje dag.  ( Deposition 300:-)

Öppettider​

Gym öppet kl- 05-22​ (med tag)​

Bemannat i receptionen

Mån-Tor

​08.00-12.00

15.00-21.00

Fredag

07.00-17.00

Lördag 

09.00-13.00

Söndag

Obemannat